İSMAİL KULAK :

25 Kasım 1963'te Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladı. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra vatani görevini tamamladı. Yönetici ortak olarak aile şirketi olan Kulak İnşaat A.Ş.'de çeşitli görevlerde bulundu. Firmanın yurtiçi ve yurtdışında başarıyla tamamladığı birçok projede önderlik etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kulak, şirketin Genel Müdürlük görevini yürütmekteydi.

9 OCAK 2007 YILINDA BAĞDAT´TA DÜŞEN UÇAKTA HAYATINI KAYBEDEN KULAK İNŞAAT A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ İSMAİL KULAK´IN KABASAKAL MEZARLIĞINDAKİ   KABRİSTANI  ZİYARET EDİLDİ. KULAK AİLESİ VE  OKULUMUZ MÜDÜRÜ , ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ  TARAFINDAN ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MEVLİTE MERHUM İSMAİL KULAK`IN TÜM YAKINLARI , SEVENLERİ KATILDI.

MERHUMA ALLAH TAN RAHMET KALANLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Okulumuz 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında İlhan ATIŞ Anadolu Lisesinin binasında eğitim faaliyetini sürdürmektedir. 2011-2012 Eğitim -Öğretim yılında Süleyman DEMİREL bulvarındaki hayırsever işadamı Sıtkı KULAK´ın rahmetli oğlu İsmail KULAK anısına yaptırdığı binada eğitim-öğretim faaliyetine devam edecektir. Okulumuz adını da hizmet binasını yaptıran hayırsever işadamı Sıtkı KULAK´ın rahmetli oğlu İsmail KULAK´ tan almıştır.

Yayın: 05.12.2018 - Güncelleme: 27.04.2022 14:27 - Görüntülenme: 2888