ADANA / ÇUKUROVA - İsmail Kulak Anadolu Lisesi

Şbt

İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLDİĞİ GÜNÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN BÖLGE FİNALİNDE ÖĞRENCİMİZ ELİF SERT İKİNCİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZE VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİ MÜFİDE ÖTER EREN'E EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Şbt

06.02.2023 TARİHİNDE KAHRAMANMARAŞ DA GERÇEKLEŞEN DEPREM DE HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ANISINA TÖREN DÜZENLENDİ. DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.

Şbt

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan ve birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in, 2024 durağı Adana!

2024 yılında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST, Adana'da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor.

Ock

Rahmetli İsmail KULAK, öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından ölüm yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDAN EMEKLİ OLAN GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ NAZAN ARMAĞAN, BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ SELMAN SÜREKÇİ VE ALMANCA ÖĞRETMENİ MUSTAFA AYTEKİN'E OKUL MÜDÜRÜMÜZ EYUP ERDOĞAN TARAFINDAN PLAKET VERİLDİ. İKAL AİLESİ OLARAK EMEKLİ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA YAPILAN ETKİNLİKLERDE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ. FUTSAL, VOLEYBOL VE BİLGİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE MADALYA VERİLDİ.