İKAL OLARAK ADANA KOD01 ROBOTİK VE KODLAMA ŞENLİĞİNE KATILDIK.

May

MEZUNİYET TÖRENİMİZİ YAPTIK. BÜTÜN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN YOLLARI AÇIK OLSUN, HEPSİNE GİRECEKLERİ ÜNİVERSİTE SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

May

Adana Mahalle liginde İsmail Kulak Anadolu Lisesinden 3 kupa birden. Erkek Basketbol İl birinciliği, Kız basketbol İl ikinciliği, Erkek Voleybol İl üçüncülüğü.

Nis

Bir felaketi yaşadık 6 Şubat'ta uluşça. Yüreğimiz her kaybımız için ayrı ayrı yanıyor, İyileşmenin yollarından biri bilimle uğraşmak, bilgi ile buluşmak... Öğrencilerimizi matematiğin eğlenceli yüzü ile karşılaştırmak için hazırladık biz de projemizi.

TÜBİTAK

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Matematik Özel Çağrısı kapsamında desteklenen Matematiği Sevelim Hayatı Çözelim projesi başvuruları başladı. Adana ili devlet okulları 9. ve 10. sınıf öğrencileri... 5 Mart - 23 Mart 2023 tarihleri arasında proje web sitesinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Matematiği Sevelim Hayatı Çözelim İNTERNET ADRESİ

Mrt

6 Şubat 2023 'te yaşadığımız 7.7'lik Kahramanmaraş /Güney Anadolu Depremi'nde 11 A sınıfı öğrencimiz Nisa Seren Aslan' ı kaybettik. Başarılı bir dönem geçirmiş, karnesini  vermiş , II. dönem buluşmak üzere  tatile uğurlamıştık güler yüzlü , saygılı Nisamızı. Gönlümüzde yeri hep var olacak. Nisa'ya Allah'tan rahmet, İKAL ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Nurlar içinde uyu Nisa.

Mrt

DEĞERLİ VELİLER VE SEVGİLİ GENÇLER BİZ HAZIRIZ

Ock

Rahmetli İsmail KULAK, okul onur kurulu, aile birliği ve okul birincilerimiz tarafından ölüm yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı

Ock

BU SENE 15. DÜZENLENEN ÇUKUROVA KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİK. KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİ AYŞE AKIŞ EŞLİĞİNDE FUARI GEZDİLER.