May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN İREM ACIMIŞ JİMNASTİK DE ADANA GENÇ KIZLAR İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR. KENDİSİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Danişment Gazi Anadolu Lisesi ( Tuana Kaynakkan , Onur Boğatemur , Zeynep Demiri,Durdane Umay Kocabaşa )ve İsmail Kulak Anadolu Lisesi (Çınar ERGEZER,Bahar Elif YÜCEL,Acem Kayra PORTAKALCI,Demirhan SÖZÜDÜZ) arasında 26 Nisan 2024 tarihinde İngilizce münazara düzenlenmiştir.Münazara konusu “Teknolojinin gençler üzerindeki etkisi nedir?” olmuştur.Öğrenciler  in yabancı dil konuşma ve dinleme becerilerinin desteklenmesi ve eğlenceli hale getirilmesini amaclayan etkinlik katılım sertifikalarının verilmesiyle sona ermiştir. Öğretmenlerimiz Burcu ÇOLAK ve Sergin ŞAHİNOĞULLARI'NA teşekkür ederiz.

Nis

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SAĞLIKLI BESLENME, UYUZ VE HİJYEN İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ.  EĞİTİMCİLERİMİZ ASLIHAN BOZ ve NECMİYE KAYALI'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULUMUZDA VOLEYBOL TURNUVASI YAPILDI. DERECEYE GİREN SINIFLARA MADALYALARINI MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÇİĞDEM İLHAN TORUN TAKDİM ETMİŞTİR.

Nis

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA  9-G SINIFI VE KİMYA ÖĞRETMENİMİZ SEDA YAVUZ RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA YARDIM KOLİSİ HAZIRLAYIP, DAĞITMIŞTIR. EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, ALMANCA ÖĞRETMENİMİZ FATMA KARAKILÇIK VE EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ YUSUF KARAGÖZ OKUL BAHÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK ADINA YÜRÜTTÜKLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA ÇİÇEK EKİMİ YAPTILAR. EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDRİZ.

Şbt

İSTİKLAL MARŞININ KABUL EDİLDİĞİ GÜNÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN BÖLGE FİNALİNDE ÖĞRENCİMİZ ELİF SERT İKİNCİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZE VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİ MÜFİDE ÖTER EREN'E EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.